Oferta Juaj

Almotech

Platform: Android
App ID: almotech.org.ofertajuaj
Price: Free
Category: Business
21
SDKs Installed
0
SDKs Uninstalled
Last Scanned: 438 days ago

Installed SDKs

 • A/B Testing (1)
 • Analytics (1)
 • App Platform (8)
 • Authentication (1)
 • Backend (1)
 • Deep-Linking (1)
 • Messaging (1)
 • Networking (2)
 • Other (8)
 • UI (2)
 • Utilities (1)

Description

Oferta Juaj është vëndi ideal për të shfletuar ofertat më të fundit nga një shumëllojshmëri biznesesh, kudo që të ndodheni. Ky shërbim unik në tregun Shqiptar bën të mundur konvertimin e të gjithë ofertave që prodhohen nga bizneset në formë letre, në një forme dixhitale të thjeshtë, të shpejtë, dhe eco - friendly. Platforma përmban një shumëllojshmeri informacionesh të nevojshme për klientët, si adresa e dyqanit, oraret, dhe gamën e produkteve të tyre.Përdoruesit kanë mundësi që të shfletojnë katalogjet dhe ofertat më të fundit, nga komoditeti i shtëpis, ose kudo që të ndodheni. Përdoruesit do ti vijnë informacionet mbi ofertat më të fundit direkt tek telefoni i tij/saj.Përdoruesi do të ketë mundësine që të përzgjedhi brandin e tij/saj të preferuar dhe të marrë informacionet më të fundit vetëm për atë brand.Njoftimi do të bëhet nëpërmjet teknologjisë Push - Notification.Cdo ofert e publikuar tek portal jonë është reale, dhe vendodhja e dyqanit është e saktë.Oferta Juaj është sjellë nga ALMOTECH.

Publisher: Almotech

Number of Apps: 25, including
Latest Update/Release: 85 days ago

Rating:

4.9
Based on 182 ratings

Last Update

5.0.9
Released March 03, 2018

Requested Permissions:

No data

User Base

Firmographic Data

Ranked #406 in SI Top Free Business

Week Trend

0
charts
Moved up in 0 charts in the last week
0
charts
Moved down in 0 charts in the last week

Month Trend

0
charts
Moved up in 0 charts in the last month
0
charts
Moved down in 0 charts in the last month
What is a chart?
No Ad Intelligence Data