Emra per Femije

AZndroid

Platform: Android
App ID: com.zimeriljazi.apps.emraperfemije
Price: Free
Category: Education
12
SDKs Installed
3
SDKs Uninstalled
Last Scanned: 16 days ago

Installed SDKs

  • Ad-Mediation (7)
  • Monetization (4)
  • Other (2)

Uninstalled SDKs

  • Ad-Mediation (1)
  • Analytics (1)
  • App Platform (2)
  • Monetization (1)

Description

Emra për Fëmijë - ky një aplikacion për të gjithë ato që kanë një fëmijë të sapolindur në familjen e tyre dhe tani ju duhet bërë zgjedhja e emrit.Emra për Fëmijë përmban emra musliman si dhe emra shqiptar së bashku me kuptimin e tyre.Gjithashtu ju ofron mundësi për të kopjuar, ruajtur në favorit dhe për të shpërndarë të njejtin.

Publisher: AZndroid

Number of Apps: 5, including
Latest Update/Release: 13 days ago

Rating:

5.0
Based on 7 ratings

Last Update

3.2
Released March 03, 2019

Requested Permissions:

5

User Base

Firmographic Data

Ranked #161 in AL Top Free Education

Week Trend

2
charts
Moved up in 2 charts in the last week
0
charts
Moved down in 0 charts in the last week

Month Trend

2
charts
Moved up in 2 charts in the last month
0
charts
Moved down in 0 charts in the last month
What is a chart?
No Ad Intelligence Data