MightySignal menu

Sophie Caffe & Snacks

Eazi-Apps Limited

 • Platform: iOS
 • App ID: 1089053134
 • Price: Free
 • Category: Food & Drink
 • Ad spend: No
 • Mobile Priority: Low
 • User Base Size: Weak
Last Scanned: over 5 years ago. Live Scan This App

13
Installed ios SDKs

0
Uninstalled SDKs

 • No SDKs have been uninstalled since we started tracking this app

See Individual SDKs

App Ranking

This is a premium feature

Unlock now
App Ranking

Installs Over Time

This is a premium feature

Unlock now
Installs Over Time

Details

Publisher: Eazi-Apps Limited
Number of Apps: 398, including

 • Makeup Revolution
 • Big Texas BBQ
 • West Cobb Funeral Home
 • MBH Photography
 • DCS Law Group
Latest Update/Release: 36525 days ago

Description

Aplikacioni i Sophie Caffe është një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të gjetur një ambjent Sophie, për të mbledhur pikë, dhe për të mësuar në lidhje me ofertat dhe shpërblimet ekskluzive për ju.Përzgjidh artikujt, bëj porosin dhe paguaj tek njëra nga pikat më të afërta të Sophie Caffe, pa patur nevojë të prisni në radhë. * Karta Besnikërisë: Kontrollo pikët dhe fito shpërblimet. * Kafet Sophie: Gjej pikën më të afërt, drejtimin, telefonoji. * Share: Shpërndaje aplikacionin sa më shumë tek miqte tuaj që të përfitojnë dhe ata nga ofertat, shpërblimet dhe promocionet. * Evente: Kontrollo eventet në pikat e Sophie Caffe. * Dërgo foto: Duke dërguar foton tuaj ju atomatikisht bëheni pjesë e promocioneve dhe ofertave në Sophie Caffe. * Apliko për punë: Plotësoni formularin dhe ju do kontaktoheni menjëherë mbi pozicionin që keni aplikuar. * Kënaqësia e klientit: Jepni përshtypjet tuaja për Sophie Caffe duke plotësuar anketen që të na ndihmoni për të përmirësuar cilësine e shërbimit dhe produkteve. * Rrjetet sociale: Facebook dhe Instagram. Në qoftë se keni ndonjë problem në përdorimin e app ju lutem na kontaktoni me telefon ose email.

Last Update

Last Update 1.1

Released May 02, 2016

Requested Permissions

No data

User Base

User Base

Small unlock See which permissions

Firmographic Data

Firmographic Data

Small unlock See which permissions

Contact MightySignal

Please provide your name.
Please provide your surname.
Please provide your email.

Trusted by

 • Zendesk
 • Mixpanel
 • Amplitude

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.