MightySignal menu

Mojot A1

Vip operator DOOEL

 • Platform: iOS
 • App ID: 932844507
 • Price: Free
 • Category: Utilities, Business
 • Website: www.vip.mk
 • Ad spend: No
 • Mobile Priority: High
 • User Base Size: Moderate
Last Scanned: almost 3 years ago. Live Scan This App

21
Installed ios SDKs

0
Uninstalled SDKs

 • No SDKs have been uninstalled since we started tracking this app

See Individual SDKs

App Ranking

This is a premium feature

Unlock now
App Ranking

Installs Over Time

This is a premium feature

Unlock now
Installs Over Time

Details

Publisher: Vip operator DOOEL
Number of Apps: 1, including

 • Mojot A1
Latest Update/Release: 36524 days ago

Description

Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик. Мојот A1 ги нуди следните можности: А1 постпејд корисници: - следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др., - промена на тарифа, - приказ на состојбата на A1 Net Sef и Опција за размена, - приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки, - приказ на моменталната состојба за тековен месец како и детален приказ, - плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка, - активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги, - пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас, - префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број, - информации за најновите А1 понуди и услуги, - Дигитален техничар, - пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk. А1 припејд корисници: - следење на состојбата на Вашиот припејд кредит, - важност на Вашата SIM картичка и статус на Вашиот припејд број, - активација и деактивација на мобилни пакети и услуги, - пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас, - надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер, - SOS надополнување од пријател, - информации за најновите А1 понуди и услуги, - пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk. Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација. Доколку до сега сте креирале кориснички профил на Мојот Vip, можете истиот да го користите за најава на мобилната апликација Мојот A1. Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.

Rating

Rating 4.5

Based on 6 ratings

Last Update

Last Update 6.10

Released August 30, 2022

Requested Permissions

No data

User Base

User Base

Small unlock See which permissions

Firmographic Data

Firmographic Data

Small unlock See which permissions

Contact MightySignal

Please provide your name.
Please provide your surname.
Please provide your email.

Trusted by

 • Zendesk
 • Mixpanel
 • Amplitude

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.